[Review] Avoskin Ultra Brightening Cream

Hai! Apa kabar semua? Semoga selalu sehat, bahagia, dan kulitnya bersih cerah merona, ya. Buat yang kulitnya udah bersih cerah merona dari sananya, panjatkan rasa syukur yang banyak karena di dunia ini masih ada kita-kita yang mesti usaha ekstra biar hidupnya gak pusing urusan kulit. Contoh kecil: sekitar dua minggu yang lalu, seorang gadis tengah… Continue reading [Review] Avoskin Ultra Brightening Cream

Advertisements

Office Morning Habit with Sun & Sweat Survival Kit

Duh, senangnya bisa bikin judul sesuka-suka hati gue. __ I have a question. What's your office morning habit? Berhubung sekarang kantor gue lebih jauh dari rumah, perjalanan gue ke kantor sedikit lebih demanding. Untuk bisa mencapai meja kerja gue dan duduk nyaman di lantai 40, setiap pagi gue berangkat dari rumah naik ojol sampai ke stasiun… Continue reading Office Morning Habit with Sun & Sweat Survival Kit

Get Set, Go: Rollover Reaction The Face Set Review

Nggak pernah kepikiran samsek kalau Rollover Reaction bakal ngeluarin The Face Set. Pas pertama kali tahu mau ada face wipes-nya juga gue cukup kaget, karena selain bukan pengguna face wipes, penasaran juga kalo RR ngeluarin skincare bakal kayak apa bentuknya. And the face wipes is not alone, there is also face mist and lip balm… Continue reading Get Set, Go: Rollover Reaction The Face Set Review

‘Everyone Is Beautiful’: A Necessary Campaign

This article is first published on magdalene.co as my response to this article.  Nowadays, we are surrounded with “everyone is beautiful” campaigns. We see it in almost every beauty brand’s advertisement, from anti-hair fall shampoo to face moisturizer. One writer argued that such campaign sends confusing messages, while some people see it as a necessary… Continue reading ‘Everyone Is Beautiful’: A Necessary Campaign

Trilogy Certified Organic Rosehip Oil Review – A Rather Sad Story

If you have been following Female Daily's blog these past few months, you'll notice that natural and organic beauty products are getting their way into Indonesian markets now. It's not that they haven't been around for long, but thanks to Instagram, we can get easier access to them now. More and more people are aware… Continue reading Trilogy Certified Organic Rosehip Oil Review – A Rather Sad Story